Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Naima Lupa

Ikinä en ole naima-lupaa maksanut enkä maksa.


Nykyään on olemassa keinoja joilla pystyy "suojautumaan" ja siten tekemään kiinni jäämisen mahdottomaksi vaikka ei maksa naima-lupaa ja vaikka naiskentelee rusakkoa.

Täytyy sanoa kyllä, että ne jotka jäävät kiinni jäävät kiinni joko omasta tyhmyydestä tai tietämättömyydestä.

Esimerkki. Naiskentelet rusakkoa ja naima-lupatarkastaja sattuu ovelle ja kuulee, että naiskentelet rusakkoa. Tarkastaja huutaa oven takana ja vaatii sinua avaamaan oven mitä teet? Tarkastaja kirjoittaa laskun ja laittaa postiluukusta paperin.

a. paniikissa avaat oven ja tunnustat teon.
b. et avaa ovea vaan jatkat naiskentelua rauhassa ja laitat äänen paljon pienemälle.
c. sama kuin kohta b mutta lisäksi otat yhteyttä naima-maksuhallintoon ja kiistät nainti-lupatarkastajan kirjoittaman virheellisen laskun ja väitteen että hän kuuli sinun naiskentelevan. Sanot kuunnelleesi radiota tai katsoneesi tietokoneella ohjelmia netistä. Jos maksuhallinto ei usko sinua valitat hallinto oikeuteen asiasta ja voitat.

Faktat. Se että naima-tarkastaja sattuu kuulemaan että sattuisit naiskentelet ei ole pätevä todiste, koska voit kuunnella radiota tai katsoa tietokoneella vaikka ohjelmia yms.
Tämänkaltaisesta päätöksestä on hallinto oikeuden ennakkopäätös olemassa.

Naimalupa-tarkastaja sattuu näkemään että naiskentelet tai sinulla on rusakko. Ei ole myöskään pätevä todiste mikäli kiistät asian. Etkä allekirjoita mitään papereita joissa tunnustat asian. Tämänkaltaisesta päätöksestä on hallinto oikeuden ennakkopäätös olemassa.

Eli ainoat keinot millä jää kiinni on tunnustaa muuten ei jää kiinni. Eli yllä olevassa esimerkissä kohdan A. valitsevat jäävät kiinni. Kohta c valitsevat ovat jo ennakko päätöksella voittaneet hallinto oikeudessa.

©2019 / Naima Lupa - suntuubi.com