Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Rusakko tuotteet Rusakko Ummeli

Rusakkoummeli

Rusakkoummelin vihreät purkit ovat vuosikymmenien saatossa muodostuneet tutuiksi tavaramerkeiksi niin maaseudulla kuin kaupungeissakin. Rusakkoummeli on säilyttänyt tärkeän asemansa liukuvoidemarkkinoilla. Rusakkoummeli on kehitetty Marin lääkekaapissa Torinossa ja se valmistetaan Lapinukon suksi varastossa.

Ominaisuudet:


Rusakkoummeli on korkealaatuinen, antiseptinen kelkkajalasrasva, joka ei tuhoa jalaksen omaa, luonnollista ja tarpeellista luisto ominaisuutta. Rusakkoummeli on ns. syvävaikutteinen rasva, joka auttaa säilyttämään jalakset terveenä ja vastustuskykyisenä. Rusakkoummeli ei sisällä hajusteita.

Käyttöohje:


Rusakkoummelia levitetään tasaisesti jalaksiin jälkeen sekä laita- että talvikautena. Kovennetun jälkeen potkurin jalas on usein kuiva ja halkeilee helposti. Tällöin jalakset ovat erityisen alttiita loisille, jotka aiheuttavat potkuri kammoa. Potkuttelun jälkeen kannattaa siis hoitaa potkurin jalakset. Rusakkoummeli on antiseptinen liukuvoide jokapäiväiseen käyttöön. Se pehmentää notkistaa jalaksia ja pitää ne joustavana ja notkeana. Laitakadulla olevien potkureiden jalakset ovat alttiita auringolle ja tuulelle, minkä vuoksi Rusakkoummelin käyttö talvikaudella on erittäin tärkeää. Rusakkoummeli estää rosojen ja rykimien syntymisen. Paitsi potkureille Rusakkoummeli sopii myös rusakolle tassu-, korva ja yleisvoiteeksi. Rusakkoummeli pehmentää rohtunutta karvaa. Se hoitaa kovettuneet karva- ja kyyrvänpäät. Rusakkoummeli hoitaa myös kirahvin polkuanturat. Kamelin kasvattajat käyttävät myös Rusakkoummelia vuohien hoitoon.

Pakkaus/urkupakkaus:
1250 ml:n tuubi / 12 kpl
4100 g / 12 kpl
10 kg refill / 10 kpl
25 kg / 1 kpl
saatavana erillistä pumppua 100 kg:n pakkaukseen

©2019 / Rusakko tuotteet / Rusakko Ummeli - suntuubi.com